Köszönjük alapítványunk támogatását!

Az alapítvány működését 2019-ben a Richter Gedeon Nyrt. 100.000 forinttal támogatta, amit hálásan köszönünk.

A Richter Gedeon Nyrt által adott támogatást az Intaházi Rehabilitációs Intézetben megvalósult FÉNY-KÉPEK kiállításra fordítottuk.

A program keretében az Intaházi rehabilitációs Intézetben 2019. szeptember 6. és 30. között két kiállítást valósítottunk meg, FÉNY_KÉPEK címmel Assumma, Giampiero és Papp Ákos fotókiállítása volt látható a hozzákapcsolódó műsorokkal. Ehhez a kiállítóterek berendezését kellett megoldanunk, a megnyitóra reprezentációt, cateringet biztosítottunk, illetve a rendezvényen szereplő előadóművészt fizettük ki, aki József Attila: Szabad ötletek jegyzékét dolgozta fel és adta elő. A rendezvényen több tucat vendég és természetesen a betegek vettek részt, akik számára feledhetetlen élényt nyújtott az esemény. A sikerességet mi sem igazolja jobban, hogy a média is felfigyelt rá és több cikk is készült ezzel kapcsolatban.

Más, kisebb adományt is kaptunk egy cégtől, amit a jövőben szintén az Intaházi Rehabilitációs Intézet és a Százlátó üveg Alapítvány közös programjaira fordítunk.  Az eseményekről beszámolunk.