10 alkalmas önismereti tréning indul szeptembertől

30 óra kapcsolati tréning

Önismereti tréning indul, amely leginkább a kapcsolati elakadásokra (pár, család, baráti, munkatársi) fókuszál, az ezzel kapcsolatos megoldásokat keresi és a társas készségek fejlesztését támogatja. A kiscsoport intim környezetében a csoporttagok képzett és gyakorlott vezető irányításával közösen dolgoznak. Lehetőség teremtődik a problémák megosztására, visszajelzésre és megoldási alternatívák keresésére, valamint azok kipróbálására védett helyzetben.

Csoport keretei:

A 9–13 főből álló zárt csoport várhatóan 10 alkalommal találkozik hetente (18 és 21 óra között) alkalmanként 3 óra időtartamban.

Helyszín: Panágia, Molnár u. 3.

A tréning verbális, rajzos és dramatikus elemeket tartalmaz, fókuszál az egyénre, valamint a csoportban zajló történésekre, szem előtt tartva a 30 órás időkeret lehetőségeit.

A csoportot Papp Ákos pszichodráma vezető irányítja a Százlátó üveg Alapítvány részéről (http://www.szazlatouveg.hu/)

A tréning önköltséges: 3 ezer forint alkalmanként

A tréning indulása előtt lehetőség van a vezetővel történő személyes beszélgetésre, ahol az ingyenes találkozást követően a jelentkezők eldönthetik, hogy belevágnak-e a három hónapos, 30 órás, 10 alakomból álló csoportfolyamatba.

A csoportba kerülés feltétele a személyes egyeztetés, ahol a részletek megbeszélése történik. Erre szeptember 5-én és/vagy 12-én hétfői napokon 17 órától lesz lehetőség. Kérlek, előtte a pontos időpontot mindenképpen egyeztesd velem, egy ilyen beszélgetés kb 30 perc személyenként egyesével.

Érdeklődés és időpont egyeztetés az alábbi elérhetőségen:

Papp Ákos: pappakos65@gmail.com

+36 20 4583280

Csoportalkalmak várható időpontjai: 2016. szeptember 19, 26, október 10, 17, 24, november 7, 14, 21, 28, december 12

 

Magamról: Papp Ákos vagyok, több mint 20 éve foglalkozom emberekkel, kiemelten csoportokkal szociális-mentális területen.

Facebook profilomról is tájékozódhatsz és ha találkozunk, eldöntheted, akarsz-e velem dolgozni:

 

Esemény adatai
Helyszín: 
Helyszín: 1056 Budapest, Molnár utca 3. fszt. Panágia Központ