Köszönjük alapítványunk támogatását!

Az alapítvány működését 2019-ben a Richter Gedeon Nyrt. 100.000 forinttal támogatta, amit hálásan köszönünk.

A Richter Gedeon Nyrt által adott támogatást az Intaházi Rehabilitációs Intézetben megvalósult FÉNY-KÉPEK kiállításra fordítottuk.

A program keretében az Intaházi rehabilitációs Intézetben 2019. szeptember 6. és 30. között két kiállítást valósítottunk meg, FÉNY_KÉPEK címmel Assumma, Giampiero és Papp Ákos fotókiállítása volt látható a hozzákapcsolódó műsorokkal. Ehhez a kiállítóterek berendezését kellett megoldanunk, a megnyitóra reprezentációt, cateringet biztosítottunk, illetve a rendezvényen szereplő előadóművészt fizettük ki, aki József Attila: Szabad ötletek jegyzékét dolgozta fel és adta elő. A rendezvényen több tucat vendég és természetesen a betegek vettek részt, akik számára feledhetetlen élényt nyújtott az esemény. A sikerességet mi sem igazolja jobban, hogy a média is felfigyelt rá és több cikk is készült ezzel kapcsolatban.

Más, kisebb adományt is kaptunk egy cégtől, amit a jövőben szintén az Intaházi Rehabilitációs Intézet és a Százlátó üveg Alapítvány közös programjaira fordítunk.  Az eseményekről beszámolunk.

 

 

Rólunk

Az Alapítvány elnevezése a Tenyeremre tettem a lelkem… című József Attila versből származik:
„Tenyeremre tettem a lelkem:
Nézd meg, milyen szép százlátó üveg!”
A „százlátó üveg” mint szimbólum, azt a törekvést jelenti számunkra, hogy segítő munkánk során igyekszünk sokszínű válaszokat keresni. Alkalmazzuk a szociális munka, mentálhigiéné és pszichológia eszköztárát. Fő célkitűzésünk a mentális és addiktológiai problémákkal küzdő emberek támogatása.
Az Intaházi pszichiátriai és addiktológiai rehabilitációs osztály kiemelt együttműködő partnerünk.

Kapcsolat

Százlátó üveg Alapítvány

Alapító: Faludy Judit
Kuratórium elnöke: Papp Ákos
Hivatalos székhely: 1053 Budapest, Ferenciek tere 4. 3. 10/a
Alakulás éve: 2009
Bírósági bejegyzés száma: 10725
Bankszámlaszám: 11707024-20473556-00000000 (OTP Bank Zrt.)
E-mail: szazlatouveg@gmail.com
Adószám: 18198960-1-41